Gemlik Forum - Gemlik'in Paylaşım ve Tartışma Platformu

Kadınca Bölümü => Pratik bilgiler => Konuyu başlatan: Uğur YUCA - Nis 27, 2009, 09:30 ÖÖ

Başlık: et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
Gönderen: Uğur YUCA - Nis 27, 2009, 09:30 ÖÖ
eti kızarmadan,ızgara yapmadan,pişirmeden önce bir tane kuru soganı rendeleyin ve etle karıştırın sonra ne isterseniz yapın lokum gibi et olacaktır afiyet olsun kurban bayramında denemenizi tavsiye ederim etler sert oldugunda yemek istemediginizden eminim ;)
Başlık: et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
Gönderen: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 ÖÖ
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..
Başlık: et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
Gönderen: Uğur YUCA - Nis 27, 2009, 09:36 ÖÖ
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 ÖÖ
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
Başlık: et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
Gönderen: Çakır - Nis 27, 2009, 09:37 ÖÖ
Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:36 ÖÖ
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 ÖÖ
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:
Başlık: et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
Gönderen: Uğur YUCA - Nis 27, 2009, 09:40 ÖÖ
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:37 ÖÖ
Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:36 ÖÖ
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 ÖÖ
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:

genelde evde ızgarayı ben yaparımda araştırmalarımın sonucu eti yumuşatan sogan püresi oldu :D
Başlık: et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
Gönderen: Çakır - Nis 27, 2009, 09:43 ÖÖ
Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:40 ÖÖ
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:37 ÖÖ
Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:36 ÖÖ
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 ÖÖ
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..

dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:

genelde evde ızgarayı ben yaparımda araştırmalarımın sonucu eti yumuşatan sogan püresi oldu :D
vay be helal olsun.. :komik: :komik:
Başlık: Ynt: et bişirirken ızgara yaparken kızartırken
Gönderen: hasansen - Nis 15, 2019, 11:50 ÖÖ
Bişiken derken anlamadım yeni pişirme tekniği mi. :)