eti kızarmadan,ızgara yapmadan,pişirmeden önce bir tane kuru soganı rendeleyin ve etle karıştırın sonra ne isterseniz yapın lokum gibi et olacaktır afiyet olsun kurban bayramında denemenizi tavsiye ederim etler sert oldugunda yemek istemediginizden eminim ;)
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 ÖÖ
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..
dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:36 ÖÖ
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 ÖÖ
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..
dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:37 ÖÖ
Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:36 ÖÖ
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 ÖÖ
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..
dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:
genelde evde ızgarayı ben yaparımda araştırmalarımın sonucu eti yumuşatan sogan püresi oldu :D
Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:40 ÖÖ
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:37 ÖÖ
Alıntı yapılan: uguryuca - Nis 27, 2009, 09:36 ÖÖ
Alıntı yapılan: Çakır - Nis 27, 2009, 09:34 ÖÖ
daha önce hiç duymamıştım bilmem iyi oldu paylaşımın güzel.. :komik: artık böyle yaparız gerçekten etler sert oluyor ..
dedigimi yaparsan etler yumuşacık agzında dagılacak kıvamda olur ve daha kolay pişecektir ;)
sen nerden biliyodun bu bilgiyi? :komik: :komik:
genelde evde ızgarayı ben yaparımda araştırmalarımın sonucu eti yumuşatan sogan püresi oldu :D
vay be helal olsun.. :komik: :komik:
Bişiken derken anlamadım yeni pişirme tekniği mi. :)