Arkadaşlar abiler ablalar burası yaşıyor mu :) Eski canlılığı pek kalmadı sanırım. Eğer başka sosyal mecralarda da devam ediyorsa orayı da bilmek isterim :)
Arkadaşlar Merhaba,
Biliyorsunuz GemlikForum.com sitemiz 2007 haziranından beri, yani tam 13 senedir hayatına devam ediyor. Kurulduğu günlerde Gemlik Belediyesi'ne ait bir web sitesi olup olmadığından bile emin değilim. O dönem internet ortamında Gemlik'i temsil eden birkaç siteden biriydik ve sizlerin de desteğiyle büyük bir paylaşım yeri haline gelmiştik.
Zaman içinde insanlara güzel ilçemizi tanıttık, sorunlarını tartıştık, buluşmalar düzenleyip sosyal etkinlikler gerçekleştirdik, özellikle ilçedeki genç nüfusa ulaşabildiğimiz için yerel siyasetçilere yön verdik, bazı akademik araştırmalarda kaynak gösterildiğimiz bile oldu :)
Bugün geldiğimiz noktada, hayatın bizleri farklı şeylerle meşgul etmesi, forum kavramının giderek popülerliğini yitirmesi gibi sebepler ister istemez hepimizin emeği olan bu siteyi duraklamaya itti.
Yine de büyük emek barındıran bu platformu, bugün paylaşım oranı düşmüş olsa bile, geçmiş içeriğiyle birlikte ve her yeniliğe mümkün olduğunca ayak uydurarak yaşatmaya devam ediyoruz. Sizleri her zaman paylaşımlarınızla burada görmek isteriz.
Bizleri twitter (https://twitter.com/gemlikforum) ve instagram (https://www.instagram.com/gemlikforum/) hesaplarımızdan da (@gemlikforum) takip edebilirsiniz.
Sevgiler
GemlikForum.com